Hjemmeside med WordPress og WooCommerce? Vi er eksperterne.

Selvfølgelig bruger vi også WordPress hos Mindthemedia. Når det er det rigtige valg til din hjemmeside.

WordPress er en god platform til hjemmeside og til at lave hurtige opdateringer og nyhedsstrømme og er i dag det mest brugte CMS (Content Management System) på grund at det brugervenlige interface og ikke mindst den nemme SEO (Search Engine Optimization) implementering. WordPress er virkelig nemt at bruge i det daglige workflow, alle kan være med her.

WordPress startede som en løsning til bloggere, men bruges i dag til mange typer af hjemmesider af både små og store virksomheder. Det kan også bruges til at drive en webshop ved brug af WooCommerce, som er en e-commerce platform, der er gratis at benytte og let at gå til. En anden mulighed til en webshop kunne være Shopify. Få mere inspiration omkring webshops her.

Hvorfor vælge Mindthemedia

Mindthemedia er et full-service webbureau med styr på design og koder. Vi benytter os ikke af købe-temaer, og unødige tredieparts plugins i opbygningen af websitet, men koder alt op fra bunden. Dette er vore kunders sikkerhed for at den leverede kildekode overholder alle gængse standarder på overleveringstidspunktet.

Ved at kode fra bunden øger vi sikkerheden på dit site. Købetemaer og plugins kan åbne sitet op for funktionaliteter, du slet ikke har brug for. Det kan udgøre en sikkerhedsrisiko og vi får ofte henvendelser fra virksomheder, der har valgt den billige løsning, og pludselig får brug for vores ekspertviden til at redde hjemmesiden.

Skræddersyede løsninger – også omme bagved

teamet i Kolding har vi eksperter, der sammen kan bygger skræddersyede hjemmesider, som matcher vores kunders behov, og vi ved, at brugervenlighed og den mere “simple” løsning er det som de fleste efterspørger.

Det skal være nemt at arbejde med i hverdagen og derfor tilpasser vi administrationsdelen – også kaldet backend – til den enkelte løsning. Vi sikrer at strukturen er logisk og skalerbar, når virksomheden vokser.

Integrationer til andre systemer

Mange af vore kunder har brug for at integrere elementer på hjemmesiden med andre systemer. Vi har stor erfaring med at få flere systemer til at tale sammen – også så det ikke virker hæmmende på brugeroplevelsen.

Så hvad enten det er en webshop, der skal tale med lageret og lave fragtlabels, eller en side, der skal hente sommerhuse eller stillingsopslag, så har vi erfaringen til at få det til at virke. Se for eksempel disse cases hvor vi har udviklet hjemmeside i WordPress:

Berusende lækkert og friskt design til CUBA Vodka

Bageglæde gennem skarpt design og udvikling til Finax

Danmarks bedste folkeskole til Kolding Kommune

Vil du høre mere om hvad vi kan lave i WordPress?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top