Webbureau med styr på design og koder

Siden 2010 har Mindthemedia leveret innovative løsninger til vore mange kunder. Som webbureau har vi kompetencerne til at sikre, at dit projekt kommer i mål. 

Mindthemedia er et webbureau i Kolding med mange forskellige typer kunder i hele Danmark. Vi har gennem tiden arbejdet for både små og store virksomheder og har også kommuner og andre offentlige institutioner på kundelisten. De har alle haft stor glæde af vore stærke kreative kompetencer og solide tekniske viden.

Vi lægger vægt på at levere ordentligt håndværk – hvad enten det er design eller kodning vi arbejder med. Vi vælger ikke de nemme løsninger, men foretrækker de rigtige løsninger.

Hvad koster en hjemmeside?

Mange vil gerne vide hvad en hjemmeside koster. Det er svært at besvare, for det afhænger af mange ting. Det afhænger blandt andet af ønsker til funktioner og integrationer. Jo flere funktioner jo dyrere bliver det. Derfor er det en fordel at vende spørgsmålet om til Hvor mange penge har I til en hjemmeside?

Vi ved nemlig godt, at ingen har uendeligt budget, men kender vi budgettet kan vi bedre planlægge og komme med et relevant forslag, hvor I får flest mulige af jeres ønsker opfyldt.

Gennem tiden har vi løst mange forskellige opgaver. Vi har udviklet app’s og webapplikationer. Vi har lavet webshops og virksomheders hjemmesider. Vi har designet brugerinterface til medico og vi kan få systemer til at tale sammen.

Kort sagt er vi full-service webbureau, der både kan lave design og udvikle backend og frontend. Og vi kan få systemer til at tale sammen.

Den erfaring, viden og indsigt kan du få glæde af i dit projekt, hvis du tør. For vi stiller også krav til vore samarbejdspartnere – du kan læse mere om hvordan det typisk er at arbejde med os her.

Design kan ses på bundlinjen

Design er en vigtig del af de fleste projekter. Dels fordi de fleste kan lide, at bruge noget, der er pænt og dels fordi det også kan ses på bundlinjen. Læs evt mere om hvad vi mener om godt design her.

68 pct. af virksomhederne oplever, at designanvendelse i høj eller meget høj grad bidrager til øget brugerindsigt og mere tilfredse kunder*

Designprocessen starter typisk med indsamling af data. Jo mere vi ved om jer, brugerne og markedet, jo bedre kan vi designe løsningen.

Kommer de fleste brugere fra mobil eller desktop? Hvor gamle er de? Hvad vil I gerne have brugerne gør (Call To Actions)? 

Det og meget mere skal vi have indsigt i, så vi kan lave jeres design.

60 pct. af de virksomheder, der anvender design, angiver, at de i høj eller meget høj grad sælger flere produkter og/eller services ved brugen af design*

Designet præsenteres for jer til endelig godkendelse, hvorefter vi kan gå i gang med udviklingen af sitet.

Vi koder det hele i Kolding

Løsningen er aldrig givet på forhånd, for det afhænger af det enkelte projekt. Derfor er vi heller ikke gift med nogen systemer – vi er dog ret glade for Open Source.

I teamet har vi særlige kompetencer i WordPress, men færdes også hjemmevant i bl a Drupal, Javascript, HTML 5 og Symfony eller når vi bygger en webshop på Shopify.

Hos Mindthemedia udvikler vi altid koderne selv. Vi copy paster ikke kode vi finder på nettet eller køber tredieparts plugins for at springe over hvor gærdet er lavest.

Vores kode er vores stolthed.

Når kodningen er færdig underviser vi i brugen, hvorefter I har en aftalt periode til at fylde indhold i. Når det er sket, skal sitet ud og leve.

Når vi afleverer et projekt sørger vi for at hastighedsoptimere det. De fleste hader at vente, derfor skal løsningen være hurtig – det kan Google også lide.

Efter et par måneder tager vi typisk en opfølgning. Virker det som ønsket? Gør brugerne som I ønsker? Er der noget vi kan gøre bedre?

Integrationer sammenkobling af data

Hos Mindthemedia kan vi godt lide en god datastruktur. Derfor skal data bo der, hvor de bor bedst. Så får vi bagefter systemerne til at tale sammen.

Vi har stor erfaring med integrationer i forskellige løsninger og i teamet har vi kolleger, der er eksperter i at få systemer til at tale sammen, så brugerne får en god oplevelse.

Har I data i jeres økonomi-system, kan vi integrere dem i jeres web-shop, så der altid er styr på lageret. Eller vi kan aflevere en købsordre fra webshoppen i jeres kasseapparat. Eller vi kan hente job-annoncer og vise dem i en flot løsning. Eller vi kan binde flere systemer sammen og præsentere sommerhuse til udlejning igennem nogle avancerede algoritmer. Eller vi kan vise en kursudvikling i en graf, med løbende opdatering af data. Eller…. Mulighederne er mange – tag fat i os, for at høre hvordan vi kan hjælpe jer.

Du kan se eksempler på vores udvikling her.

Support i hverdagen

Hvad enten det er en webshop eller et website er det aldrig helt færdig. Der vil altid være brug for tilpasninger og løbende opdateringer. Det kan være fordi søgemaskiner ændrer deres algoritmer. Eller det kan være fordi I ønsker en ny feature på sitet.

Hos Mindthemedia vil vi helst have langsigtede relationer til vore kunder. Derfor står vi klar med support i verdensklasse i hverdagen.

De fleste kunder køber et klippekort, der giver adgang til hjælp i hverdagen, mens større udviklingsopgaver ofte baseres på et estimat og et tilbud.

* = Design Delivers 2016 fra Dansk Design Center

Ring eller skriv og hør hvad vi kan gøre som dit webbureau

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top