Vi har hjulpet julemandens hjælper

Man siger julen varer lige til påske, men for os i Mindthemedia startede julen lige efter påske i år. Her fik vi nemlig en spændende opgave for Baxx Promotion om udvikling af en shop til julegaver.

Julen er en travl tid for mange danskere. Opgaverne står i kø og nogle virksomhedsledere skal også tænke på gaver til ansatte. Det kan være svært at vælge og uoverskueligt at koordinere.

Det løser Baxx Promotion, der er en af landets største leverandører af promotionartikler, profilbeklædning og julegaver, for en lang række virksomheder via enten MitGaveValg.dk eller virksomhedsspecifikke vælgershops.

MitGaveValg kan virksomheden købe gavekort til medarbejderne. Medarbejderne kan så vælge mellem forskellige gaver, som leveres enten til virksomheden eller direkte til medarbejderen. Nemt og bekvemt.

For større virksomheder er der mulighed for et mere tilpasset univers af gaver hvis man vælger Baxx’ vælgershops. Her tilpasses gavemulighederne den enkelte virksomhed og medarbejderen kan logge ind og vælge de ønskede gaver.

Ho ho ho, lyder der her fra Banegårdspladsen, hvor vi også er klar til at hjælpe dig med gode kommercielle løsninger, hvad enten du vil hjælpe julemanden eller andre.

Skal vi også hjælpe dig med en god løsning?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top