Vi arbejder ambitiøst med design hos Mindthemedia

Som virksomhed med adresse i Kolding midtby, hører vi tit ordene design og designproces. Men vi er ikke kun med på banen fordi Kolding er optaget som Design City under Unesco. Vi har altid arbejdet med design og det bliver vi ved med.

Vi er helt sikkert en samling nørder i Mindthemedia. Og det er vi stolte af! Alle på teamet står gerne ved den titel, men vi er nørder på mange områder. For eksempel kodenørder, frontendnørder, kommunikationsnørder og ja designnørder har vi selvfølgelig også.

Det handler om detaljer og om ikke at have ligegyldige holdninger til tingene. Der skal være lyst til at lave noget flot, der samtidig er brugbart, optimeret og passer ind til en gruppe af modtagere.

Design kan ses på bundlinjen

At arbejde med design på et seriøst plan kan betale sig, fordi de fleste mennesker godt kan lide at tingene er smukke at kigge på. Men hov, design er så meget mere end hvad øjet møder. Ja, men et faktum er bare at ting der er flotte virker bedre! Du læste rigtigt og det er der lavet mange undersøgelser om. For eksempel har man testet designs betydning på noget så kedeligt som pengeautomater. De dækker et behov for kontanter og man kunne måske argumentere for at designet ikke er så vigtigt for brugerne. Til forsøget udviklede man to pengeautomater med de samme funktioner, men med forskelligt design. På den ene havde man arrangeret knapper og skærme på en pæn måde, mens den anden var konstrueret mindre pæn.

Ikke uventet foretrak brugerne den pæne pengeautomat. Du kan læse mere om pænt designs betydning i Attractive things work better fra bogen Emotional design af Don Norman.

Selvfølgelig skal tingene passe ind i et større univers. Brugsscenarier og målgrupper er også vigtige parametre når designprocessen sættes igang.

Knappernes placering og udseende har betydning for oplevelsen. Det har vi stor erfaring med og det får kunderne glæde af når vi designer deres løsninger. Hvad enten det et nyt website, en webshop, en app eller måske en brugerflade til et device kan vi hjælpe med når vi designer.

Hjemmesider til mennesker – ikke kun til Google

I en tid hvor mange fokuserer på begreber som SEO og remarketing må vi ikke glemme brugerne. Det har vi fokus på i Mindthemedia, når vi udvikler hjemmesider sammen med vore kunder.

For hvad hjælper det, hvis I får en masse ind på et site og de så ikke kan lide det de ser?

Vi skal have fokus på søgeordene og statistikkerne, men vi må ikke glemme at vi udvikler til brugerne. Søgemaskinerne køber jo ikke noget på dit site alligevel.

Alt det kan vi hjælpe med når du skal i gang med dit projekt. Det er en af fordelene ved at have et full-service webbureau med på holdet.

Læs mere om hvad godt design er her

Skal vi arbejde med design sammen?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top