Vi arbejder ambitiøst med design hos Mindthemedia

Som virksomhed med adresse i Kolding midtby, hører vi tit ordene design og designproces. Men vi er ikke kun med på banen, fordi Kolding er optaget som Design City under Unesco. Vi har altid arbejdet med design og det bliver vi ved med.

Vi er helt sikkert en samling nørder i Mindthemedia. Og det er vi stolte af! Vi er nørder på mange områder. For eksempel kodenørder, frontendnørder, kommunikationsnørder og ja designnørder har vi selvfølgelig også.

Det handler om detaljer og om ikke at have ligegyldige holdninger til tingene. Der skal være lyst til at lave noget pænt, der samtidig er brugbart, optimeret og passer ind til en gruppe af modtagere.

Design kan ses på bundlinjen

At arbejde med design på et seriøst plan kan betale sig, fordi de fleste mennesker kan lide at tingene er smukke at kigge på. Men hov, design er meget mere end, hvad øjet møder. Ja, men faktum er, at flotte ting virker bedre! Du læste rigtigt og der er lavet mange undersøgelser om dette. For eksempel har man testet designets betydning på noget så kedeligt som pengeautomater. De dækker et behov for kontanter og man kunne argumentere for, at designet ikke er så vigtigt for brugerne. Til forsøget udviklede man to pengeautomater med de samme funktioner, men med forskelligt design. På den ene havde man arrangeret knapper og skærme på en pæn måde, mens den anden var konstrueret mindre pæn.

Ikke uventet foretrak brugerne den pæne pengeautomat. Eksemplet kommer fra bogen Emotional design af Don Norman.

Selvfølgelig skal tingene passe ind i et større univers med brugsscenarier og målgrupper, som vigtige parametre, når designprocessen igangsættes.

Knappernes placering og udseende har betydning for oplevelsen. Det har vi stor erfaring med og det får kunderne glæde af, når vi designer deres løsninger. Om det er et nyt website, en webshop, en app eller måske en brugerflade til et device, kan vi hjælpe med, når vi designer.

Hjemmesider til mennesker – ikke kun til Google

I en tid hvor mange fokuserer på begreber som SEO og remarketing, må vi ikke glemme brugerne. Det er vores fokus i Mindthemedia, når vi udvikler hjemmesider sammen med vore kunder.

Hvad hjælper det, hvis I får en masse ind på et site og de så ikke kan lide det de ser?

Vi skal have fokus på søgeordene og statistikkerne, men vi må ikke glemme, at vi udvikler til brugerne. Søgemaskinerne køber jo ikke noget på dit site alligevel.

Vi kan hjælpe med dette i dit projekt. Det er en af fordelene ved at, have et full-service webbureau med på holdet.

Læs mere om hvad godt design er her

Skal vi arbejde med design sammen?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top