Vi samler på glade kunder

Det gør vi fordi, at glade kunder kommer tilbage, og så taler de også godt om os ude i byen. Og det er f***me fedt!

Vi et et full-service webbureau og vi sørger altid for at levere et godt projekt. For vi ved, at glade kunder kommer igen, og glade kunder fortæller andre om deres oplevelse. Den filosofi har vi arbejdet med i 8 år, og den holder! Vi sætter en stor lid i at overholde deadlines og være realistiske når vi kigger på vores projekter.

Det er første gang nogensinde, jeg har været med til et hjemmesideprojekt, hvor det rent faktisk er lykkedes at gå i luften FØR vi havde regnet med. Samtidig bliver eventuelle problemer løst både hurtigt og i en positiv ånd. Noget, der har skabt fundamentet for et virkelig velfungerende samarbejde.
Jesper Melgaard, Vækstfonden

Og vi kan lide at samarbejde over tid, som vi gør med Esmark omkring deres udlejning af sommerhuse på nettet. Her hjælper vi med at holde løsningen i luften og integrere deres forskellige systemer. Alt sammen så det giver brugeren en optimal oplevelse.

Mindthemedia er en seriøs og effektiv medspiller i udviklingen af vores hjemmeside med en særlig evne til at generere løsninger, der imødekommer vores ønsker. De er hurtige til at implementere ændringer og løse udfordringer, som opstår under udviklingsprocessen. Hele Teamet er imødekommende og kan nemt sætte sig ind i vores tanker, og vi har altid en god dialog omkring opgaverne.
Oliver Schell, Esmark

Vi ved at ingen projekter er ens, og derfor tager vi vores tekniske design prægede briller på, og kigger altid på et nyt projekt med nye øjne. Vi stikker til “normalen” og stiller skarpt på UX design og brugervenlighed.

Alle syntes det var fedt med NowoColor Designer – værktøjet de har manglet i mange år. Det er vejen til et hurtigere JA til en ordre og et “nyt” tag.
Nina Reinert, Nowocoat A/S

Disse er bare enkelte udtalelser for nogle af vores projekter.
Du kan se et udvalg af vores cases her. Og hvem ved…

Måske du bliver vores næste case?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top