Tør du overraske?

Det bør ikke overraske nogen, at vi er vilde med design i Mindthemedia. Vi kan lide smukke ting og der må gerne være en sammenhæng og en helhed. Sådan har mange det og godt design smitter af på bundlinjen.

Men som afsender af et budskab, må man ikke overse værdien af at overraske sine modtagere ind i mellem. At gøre noget anderledes, for derefter at gå tilbage til det normale, kan give ny opmærksomhed.

Omgivelser får nemt bygget forventninger op til hvordan virksomheder kommunikerer, ser ud og hvilke farver man bruger.

Mange virksomheder bruger højtider eller mærkedage til at være anderledes. Som for eksempel på Google Maps, hvor man 1. april i år kunne Finde Holger forskellige steder i verden.

Vilde med cykler

I Mindthemedia kan vi også godt lide cykler og derfor har vi valgt at kombinere ‘overraskelsen’ med denne interesse. Som du måske har bemærket, er vores baggrundsfarve en anden i øjeblikket* og det er fordi en masse mænd i lycra i øjeblikket cykler rundt i Italien i Giro d’Italia.

Den førende rytter kører i lyserødt – og da vi også godt kan lide at være foran, har vi valgt at klæde Mindthemedia i lyserødt i en periode.

* De første to uger af maj 2018 havde vi lyserød baggrund som på billedet ovenfor

Hvad gør vi herfra? Op til top