Site of the Day til CUBA Vodka

Spritfabrikken Danmarks nye site for CUBA Vodka opnår international anerkendelse. Det er netop kåret som Site of the Day af CSS Winners.

Når man har lagt mange kræfter i en opgave, er det dejligt når andre også anerkender det. Der er ingen tvivl om at både Spritfabrikken Danmark, der står bag CUBA brandet, og os selv er ganske godt tilfredse med resultatet på deres nye site.

Sommer, fest og farver hænger sammen med produkterne fra CUBA Vodka og det ville vi have med over på nettet. Klare farver og en splitskærm, der deler websitet i to. Venstre til deres produkter og højre side til alt det andet. Og så skal det naturligvis kunne fungere på alle skærme.

Det synes vi er lykkes og vi har derfor indsendt siden til CSS Winner, der vurderer og anerkender sider bygget i HTML og CSS fra hele verdenen. Her vurderes sider på deres design, brugervenlighed, indhold og funktionalitet af CSS Winners jury.

Nu er stemmerne talt sammen, der er ganget og divideret og sitet for CUBA Vodka har scoret så højt, at det 12. maj 2018 blev kåret til Site of the Day.


Sitet for CUBA Vodka har tidligere fået en Honorable Mention hos Awwwards.

Du kan besøge CUBA Vodka her eller se vores case, hvor vi også skriver lidt om valgene og tankerne bag.

Skal vi sammen vinde en award?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top