Shopify er en stabil og brugervenlig webshop med god fleksibilitet

Hos Mindthemedia har vi valgt at blive Shopify-partner. Det har vi blandt andet, fordi vi ser en god stabil platform i Shopify, spækket med nyttige funktionaliteter, og lækkerier.

Shopify er en fuldt ud kompatibel webshopplatform, der er skalérbar og fleksibel. Se også: Start din egen webshop

Ved at bruge en platform, der er udviklet til webshops, får du en række værktøjer og funktioner, der gør livet som webshop-ejer nemmere. Shopify er ud-af-boksen en solid platform at komme igang med.

Meget mere end en webshop

Shopify er en stærk platform at bygge en webshop på, men er derudover også et POS (Point Of Sale) system til den fysiske forretning. Den kan fuldt ud erstatte dit konventionelle kasseapparat med for eksempel en iPad. På den måde kommer din fysiske forretning og din online forretning tættere på hinanden.

Har du allerede et kassesystem, kan det formentlig integreres med Shopify, så du ikke skal oprette varer mere end et sted og du samtidig har styr på lageret og bogholderiet. Der kan også laves integrationer til din fragt-håndtering, så du nemt kan få ekspederet ordrerne. I teamet har vi eksperter, der kan få systemer til at tale sammen. Det er en af fordelene ved at arbejde sammen med et full-service webbureau.

Samtidig tilbyder Shopify en hosted platform, der sikrer, at I ikke selv skal sørge for tekniske opdateringer og backups. På den måde minimeres risikoen for hackerangreb og derved nedetid, der kan opstå ved outdated software.

Du kan blive klogere på Shopify her.

Mobile shopping med Shopify

Flere og flere handler via mobilen og her er Shopify perfekt. Hele købsprocessen er mobiloptimeret og fungerer rigtig godt med f.eks. MobilePay. Resten af din webshop skal selvfølgelig også være mobiloptimeret og det er her vi kommer ind i billedet. Vi er nemlig eksperter i at gennemtænke og arbejde med købsflow, både på store og små skærme.

Med vores erfaring kan vi udvikle et design, der både får din webshop til at stikke ud, give kunderne en god oplevelse og et nemt køb.

Webshop med Shopify

Vi har blandt andet udviklet webshoppen til Hipster Brew, Harresø og Triple M i Shopify. Se mere her:

Hipster Brew – Friskristet kaffe

Harresø Concept Store

Triple M – Teen fashion i Kolding

Skal vi få din webshop i luften?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top