Shopify – en stabil og brugervenlig webshop platform med god fleksibilitet

Hos Mindthemedia har vi valgt at blive Shopify-partner. Det har vi blandt andet fordi vi ser en god stabil platform i rivende udvikling spækket med nyttige funktionaliteter, og lækkerier.

Shopify er en fuldt ud kompatibel webshopplatform, der er skalérbar og fleksibel. Se også: Start din egen webshop

Ved at bruge en platform, der er udviklet til webshops, får du en række værktøjer og funktioner der gør livet som webshop-ejer nemmere.

Meget mere end en webshop

Udover at Shopify er en stærk platform at bygge en webshop på, er det også et POS (Point Of Sale) system til den fysiske forretning og kan fuldt ud erstatte dit konventionelle kasseapparat med for eksempel en iPad. På den måde kommer din fysiske forretning og din online forretning tættere på hinanden. Læs mere om Shopify POS her.

Har du allerede et kassesystem kan det formentlig integreres med Shopify, så du ikke skal oprette varer mere end et sted og du samtidig har styr på lageret og bogholderiet. Der kan også laves integrationer til din fragt-håndtering, så du nemt kan få ekspederet ordrerne.

Samtidig tilbyder Shopify en hosted platform, der sikrer at I ikke selv skal sørge for tekniske opdateringer og backups. På den måde minimeres risikoen for hackerangreb og derved nedetid, der kan opstå ved outdated software.

Mobile shopping

Flere og flere handler via mobilen og her er Shopify perfekt. Hele købsprocessen er mobiloptimeret og fungerer. Resten af din webshop skal selvfølgelig også være mobiloptimeret og det er her vi kommer ind i billedet.

Med vores erfaring kan vi udvikle et design, der både får din webshop til at stikke ud og samtidig give kunderne en god oplevelse og et nemt køb.

Webshop med Shopify

Vi har blandt andet udviklet webshoppen til Hipster Brew i Shopify. Se mere her: Hipster Brew – Friskristet kaffe

Skal vi få din webshop i luften?

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare