Mobilvenlig – Så var det altså nu – Blev du klar?

Længe er I blevet "spammet" fra nyhedskanaler, Facebook og andre sociale medier med at "Mobilegeddon" kommer.

Google ændrer deres algoritmer og nedprioriterer websites der ikke er mobilvenlige. Blev du klar? Hvis ikke, så kan du nå det endnu…

Vi ved at vores verden kan være en teknisk labyrint, som kan være svær at tage stilling til, men når google siger hop, så hopper man.

Derfor har vi i gennem de sidste par måneder fortalt alle omkring os, at hvis de ikke allerede var mobilvenlige, så var det nu man skulle overveje sit næste strategiske træk på nettet.

Nu er dagen kommet, hvor google ruller deres nye mobile algoritme ud, som gør at du bliver nedprioriteret, hvis du ikke er mobilvenlig, og derfor ikke vil være at finde højt på google søgninger, navnligt hvis dine konkurrenter er mobilvenlige, og du ikke er. Søgningerne der påvirkes af Mobilegeddon er de søgninger der foretages fra mobile enheder. Disse søgninger er af stor betydning, da dette aspekt udgør over 50% af alle søgninger der foretages på nettet.

Hos mindthemedia laver vi kun websites, som er optimerede til alle platforme, dvs. computer, tablets og smartphones. Dermed er vi med til at sikre, at dit website altid fungerer, hvad enten dine kunder søger på dig fra et device eller fra en computer.

Så er dit website stadigvæk ikke mobilvenligt? Så skynd dig at få gjort noget ved det. Kontakt os, og lad os få en snak.

Ellers kan du også læse mere om “Mobilegeddon” her.

Hvad gør vi herfra? Op til top