Nu har vi sørget for at din telefon også kan brygge kaffe

- hvis du altså lige henter den nye mobilapp fra Hipster Brew

Er du typen, der godt kan lide at kræse omkring din kaffe og synes du det er vigtigt at brygge en god kop kaffe hver gang, så skynd dig ind i Apple App Store og hent BrewApp. Så bliver det sjovere og nemmere at være barista derhjemme.

For det koldingensiske kaffemærke Hipster Brew har vi som et af de seneste projekter udviklet BrewApp, en mobilapp der giver dig en hjælpende hånd til dig og din kaffebrygning. Med BrewApp kan du vælge mellem flere forskellige brygmetoder afhængig af hvad du lige har har lyst til eller hvilket udstyr du har adgang til. Samtidig giver BrewApp dig muligheden for at sætte dit eget præg på brygningen ved at justere i mængden af kaffe og vand eller på timerfunktionen. Du kan vælge at lade app’en hjælpe dig med brygningen af din kaffe med følgende udstyr: AeroPress, Drip som V60 eller Chemex og stempelkande.

BrewApp, trækker også nyheder fra Shopify, der er den e-commerce platform Hipster Brew benytter, så du kan holde dig opdateret.

Så står du og mangler en samarbejdspartner til udvikling af din app, er vi klar til at hjælpe dig med dette. Om den skal udvikles som native app til IOS og Android eller om du i virkeligheden i stedet skal bruge et mobiloptimeret website, taler vi med dig om og råder dig omkring. Vores udgangspunkt afhænger nemlig meget af hvad din app skal kunne.

Download BrewApp til iOS her

Læs mere om Hipster Brew her

Har du et produkt der kunne bruge en app?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top