Mindthemedia ansætter kunde- og udviklingschef

Hos Mindthemedia har vi travlt med at designe og udvikle digitale løsninger til vore kunder. Til at pleje kunderne og sikre det gode samarbejde, har vi ansat Jens Balle som kunde- og udviklingschef i Mindthemedia.

Jens Balle kommer fra bank-verdenen, hvor han i næsten 30 år har rådgivet om de finansielle markeder. Han er derfor vant til at gøre komplekse ting forståelige.

– Vi er gode til at designe og lave digitale løsninger men ind i mellem bliver vi måske for nørdede i dialogen med kunderne, siger Mindthemedias ejer, Jonny Højdam. Der håber vi Jens Balle kan bidrage, så vi hjælper kunderne og kommer i mål med den rigtige løsning.

De sidste ti år har Jens Balle arbejdet målrettet med kommunikation overfor kunder på forskellige platforme og kan derfor bidrage med hands-on erfaring i dialogen med kunder. I flere år havde han en af de mest læste erhvervsblogs på finans.dk og i 2016 udgav han bogen Hulemænd i habitter, der handler om at vi ofte agerer irrationelt. Viden vi i Mindthemedia også kan bruge i designprocessen.

– Jeg har altid haft stor interesse for kommunikation og markedsføring, så jeg glæder mig til at fokusere på det i hverdagen, siger Jens Balle.

Det er en erfaren herre, der nu går ind ad døren på Banegårdspladsen hver morgen. Han har været direktør i en investeringsforening, arbejdet i udlandet, blogget, læst en MBA og – som allerede nævnt – skrevet en bog. Fritiden bruger han på sport, hvor både crossfit, cykling, svømning og løb får plads i kalenderen. Han har tre – næsten – voksne børn, en labrador og en kæreste.

Flere kunder har allerede mødt Jens på møder – vil du også høre mere om hvad vi kan, er du velkommen til at kontakte Jens Balle på jb@mindthemedia.com eller tlf 70 555 650.

Hvad gør vi herfra? Op til top