Vi vil gerne inspirere og dele viden

Mekanikerens bil og håndværkerens hus er altid sidst i rækken. Sådan er det også med hjemmesiden når man er et webbureau - men nu er vi klar med det nye site for Mindthemedia.

I Mindthemedia har vi længe haft lyst til at opdatere vores hjemmeside. Der er sket meget i firmaet og markedet står jo heller ikke stille. En sådan handling kræver prioritering for at lykkes, men det er nemt at nedprioritere ens egne projekter når man hele tiden får spændende opgaver ind fra seje kunder.

300.000.000 er et stort tal og det er faktisk hvor meget vore kunder omsatte for på internettet sidste år. Derfor er design og brugerfladen vigtig for dem. Du kan i øvrigt se et par eksempler på vore kunder og de løsninger vi har lavet her.

Vi vil gerne dele viden

Vi elsker vores arbejde og man kan også – uden at vi bliver fornærmede – kalde os nørder. For vi elsker at nørde med det vi laver og sikre at I får gode løsninger. Vi nørder blandt andet med kodningen, brugeroplevelsen og designet.

Den viden og erfaring vi har vil vi gerne dele ud af. Derfor kan du blandt andet læse om godt design og at det har betydning på bundlinjen.

Så tænker du måske, at det bare er for at lave god SEO at vi har skrevet de artikler. Men det er det ikke. Faktisk finder de fleste frem til os på basis af anbefalinger fra vore kunder og ikke via søgninger.

Så vi har primært lavet siden til kunder og potentielle kunder – ikke til søgemaskiner. Men vi har naturligvis også optimeret vores nye side. Den er hurtig og den virker på alle skærme – også de store.

Hvad koster en hjemmeside?

Det spørgsmål får vi tit og vi plejer at besvare det med “Hvor lang er en snor?

For hos os er der ingen standardpakkeløsninger. Hvert enkelt projekt tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, ønsker, kundegruppe og budget. Derfor er det ikke nemt at beskrive et projektforløb, men vi har alligevel prøvet at beskrive et typisk forløb fra A-Z.

Og skal du i gang med en webshop, kan du måske blive hjulpet på vej gennem nogle af de overvejelser du skal have gjort dig i vores artikel om start af en webshop.

Trænger din hjemmeside også?

Det er nødvendigt løbende at revurdere sin hjemmeside, for vore brugsmønstre ændrer sig hele tiden. I dag er de fleste på nettet via telefoner og tablets – ofte i halvmørket i sofaen mens vi har gang i flere skærme. Vi har lært at swipe og de fleste finder vej med tommeltotten.

Det stiller nye krav til hvordan vi kommunikerer og til hvordan man navigerer. Designet, navigationen og interaktionen skal være tilpasset brugerne.

Måske trænger jeres hjemmeside også til en overhaling?

Skal vore nørder kigge på dit projekt?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top