Design sprints er vejen til bedre løsninger

Et Design Sprint er en effektiv metode, der gør det muligt at løse komplekse problemstillinger eller udvikle og afprøve nye produkter på bare fire dage.

Men hvad er et Design Sprint og har det overhovedet noget med løb at gøre?

Vi kan starte med at aflive den med løbet. Det har selvfølgelig intet med løb at gøre. Et Design Sprint er et system eller en metode, hvor et team kan løse en kompleks udfordring, afprøve en idé, prototype og teste den på under én uge. Det er effektivt og hurtigt, deraf navnet design sprint.

Hvorfor Design Sprint?

Design Sprints er en perfekt metode til at løse store udfordringer. Om det er et eksisterende produkt eller en tjeneste, der har brug for innovation eller en helt ny ide, der skal afprøves,. Et Design Sprint kan give svar på de overvejelser, der er forbundet med nytænkning, på bare fire dage.

Du vil måske gerne have udviklet en app eller en ny funktionalitet på dit website. Løsningen skal tilgodese et behov hos dine kunder og samtidig lette jeres arbejdsgang internt. Det kan vi godt lægge en strategi for at løse og igangsætte udviklingen, og forhåbentlig går det godt. Men måske nogle måneder senere efter færdiggørelsen, kan vi se, at vi har lagt den forkerte strategi. hvad nu? så er det forfra og det er dyrt.

Med et Design Sprint kan vi hurtigt formulere jeres problemstilling eller udfordring, lave nogle løsningsforslag, bygge en prototype og teste den på udvalgte personer fra målgruppen. Og det gør vi sammen. Jer og os som et team.

Fire intense dage med sjovt og hårdt arbejde

 

Hvad er udfordringen?

Hvilke løsningsmuligheder er der?

Udvælg løsninger

Planlæg storyboard til prototypen

Design og opbyg prototype

Planlæg brugertest

Test prototypen på rigtige kunder

Opsummer med testdata – next step?

Hvad kan du bruge Design Sprints til?

Design Sprint en rigtig god idé. Det er  hurtigt og effektivt til at belyse og besvare nogle af de spørgsmål og udfordringer der opstår. Det kan være, at du vil…

  • Lave en ny app til dit produkt.
  • Afprøve om en ny funktionalitet på dit website er god.
  • Lave et helt nyt købs-flow på dit website.
  • Gøre dit website endnu bedre på mobilen med unikke funktionaliteter.
  • Afprøve en ny service du måske vil lancere.
  • Teste om en idé er lige så god for kunderne som for dig.
  • Eller?

Hvad får du ud af et Design Sprint?

Når Design Sprinten er overstået står du tilbage med en gennemdesignet og interaktiv prototype, der er testet på et udvalg af rigtige kunder. Du vil være i stand til at træffe nogle vigtige beslutninger om, hvad der skal ske fremadrettet, på baggrund af den viden du har fået.

Målet med prototypen er at lave den designmæssigt så tæt på den rigtige løsning som overhovedet muligt, for at få så valide reaktioner fra testpersonerne som muligt.

Skal vi design sprinte sammen?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top