Content Marketing Bogen

I dag, hvor vi får mange af vores nyheder og underholdning på små skærme, - og ikke på store magasin – og avissider, er pladsen til reklamer selvsagt begrænset.

Vi ser film og serier på streamingtjenester som Netflix, hvor der ikke er reklamer, og på computeren kan vi installere adblockers der fjerner bannerannoncerne. Dette er en reel udfordring for medier der mister reklameindtægter, og for virksomheder, der gerne vil ud med deres budskaber. Så hvad kan der evt. gøres for at imødegå dette? Content marketing har længe været stort på den anden side af Atlanten. Herhjemme er content marketing dog stadig i sin spæde opstartsfase.

Content Marketing Bogen, skrevet af journalist Signe Damgaard Jepsen og marketingkonsulent Joakim Ditlev, er en grundig introduktion til content marketing underbygget af en række eksempler og

brugbare råd til metoder og strategier. Bogen er den første af sin slags med en konkret samling af danske cases, der inspirerer, og tillige er nemme at drage erfaring af.

Bogen er en indføring i, hvordan du tilrettelægger overgangen fra traditionelle marketingsmetoder til marketing baseret på indhold og værdier – samt de forandringsprocesser, der er nødvendige for at få succes med content marketing.

Tidligere var content marketing forbehold de store virksomheder, men i dag – med Facebook,blogs og Twitter kan alle være med. Forfatterne tager, i deres argumentation, rationaliteten ud af marketing. Med dette skal forstås at man først og fremmest skal have blik for værdien i at fortælle om andet end sine produkters fortræffeligheder. Således handler det om at informere og fortælle historier, der guider folk eller har værdi – og helst så interessant at folk vender tilbage.

”Det content, som løfter salget, har ofte meget lidt at gøre med dig selv eller dit brand. Det har derimod meget at gøre med at forstå den værdi, du giver dit publikum.”

Content Marketing Bogens styrke skal især findes i det sidste kapitel, hvor Jepsen og Ditlev, gennemgår en række operationelle råd til, hvordan du kan tilrettelægge din content marketing indsats – her finder bogen sin reelle værdi, ikke bare som inspiration, men som redskab i praksis.

Se mere og køb bogen her contentmarketingbogen.dk

 

Hvad gør vi herfra? Op til top