Valsemøllen blev igen Valsemøllen og satte ind med ekstra god bageglæde

Finax er blevet til Valsemøllen igen og hvorfor ikke sætte ind der, hvor det giver allermest mening, nu når det alligevel skulle re-brandes og laves nyt website. Valsemøllen elsker bageglæde og langt størstedelen af deres brugere kommer efter opskrifterne. Det vidste vi godt, men hvor godt var det at bage med mobilen i hånden? Og kunne vi gøre denne disciplin nemmere for de mange bageglade besøgende?

Next level website

Det nye Valsemøllen website er et “next level” af det gamle – før finax.dk. Vi har kigget på statistikker og brugeradfærd for  at kunne sætte ind, hvor der var allermest brug for det. Nye farver og funktionaliteter er blevet udviklet og implementeret, nogle er blevet bedre og det hele er blevet langt hurtigere.

Ikonerne og den kommunikative grafiske del af sitet er også blevet strømlignet. Bla. er ikonerne for bage og ventetid blevet mere simple og tidsløse.

Bageglæde på mobilen

Valsemøllen har rigtig mange lækre opskrifter på deres website, både til brød og kager, med eller uden færdigblandinger. Det giver selvfølgelig rigtig meget trafik fra bageglade websurfere. Men har du egentlig tænkt over, hvad der er godt eller mindre godt, når du bager efter en opskrift på mobilen? Det undersøgte vi.

Meget scroll frem og tilbage

Mange brugere fremhæver, at de scroller meget frem og tilbage mellem ingredienser og fremgangsmåde, når de bager via mobilen. Op og ned, op og ned… Her er en god udfordring. Det kan vi løse, tænkte vi, og satte gang i en designproces, hvor vi undersøgte forskellige løsningsmodeller. Alt sammen med udgangspunkt i nuværende teknologi og den perfekte brugeroplevelse for øje.

Løsningen er simpel

Det smarte ved en mobiltelefon og andre håndholde enheder er, at den kan vende på flere måder. Og hvorfor ikke udnytte det? Løsningen blev at vise ingredienser og fremgangsmåde sidestillet i landscapemode (når brugeren ligger telefonen ned). Smart ik? Og du kan tilmed scrolle i dem uafhængigt af hinanden. Det er ret simpelt, men samtidig en perfekt udnyttelse af den nuværende teknologiske situation. Alt for tit “gør vi bare som vi plejer” og glemmer derfor at tænke over de muligheder der er. Eller helt at Innovere? Prøv selv på mobilen: Koldhævede bløde boller

Gimmick til bagemode

Hvordan aktiverer vi en ny feature hos brugerne? Størstedelen af os holder mobilen i højformat når vi surfer på nettet. Nu kan vi lægge telefonen ned og derved få en mere overskuelig opskrift. Men hvis ikke vi ved det, hvad er det så værd?

Ud over at der på opskriftsiderne er en illustration, der hjælper dig på vej, blev vores løsning en simpel mobilholder. Den er foldet i et stykke karton og holder telefonen i landscape mode. Det er en gimmick og bliver brugt som hand-out af Valsemøllen.

Besøg
valsemollen.dk
– og se mere.

02 / 10

Tag fat i os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top