Univers, App og E-commerce til dansk kaffebrand

Hipster Brew er et kaffebrand med hjemsted i Kolding. Grundlagt på baggrund af mange års interesse for god kaffe og et ønske om at dele den gode oplevelse. Hipster Brew vælger sin kaffe med omhu og kærlighed for den perfekte kop – hver gang. Bønnerne bliver ristet til perfektion og efter det nordiske temperament.

Med hele vejen

Til Hipster Brew har Mindthemedia været en del af konceptet hele vejen rundt. Vi har udviklet den overordnede visuelle identitet blandt andet logo, font, valg af kaffeposer osv.

Når kaffen hedder SWAG blend eller Færgekaffe, er det igen os der har været i arbejdstøjet og fundet på. Og ikke uden en god portion humor, da netop dette twist, gør sig godt i forhold til hele hipster-fænomenet.

Vi har udviklet webshoppen på Shopify med fokus på, at den er brugervenlig både for kunderne og administratoren af shoppen. Vi varetager desuden de trafikskabende- og sociale aktiviteter omkring Hipster Brew på Facebook og Instagram, så vi er sikre på at øge kendskabet til brandet.

Vi har valgt at bruge Shopify som e-commerce platform. Denne løsning, der er meget fleksibel og i rivende udvikling, løser behovet på bedste vis.

Hipsterbrew Brew app

Når vi taler om god kvalitetskaffe, er det altafgørende, at den også bliver behandlet godt efter  Hipster Brew har sluppet den. Derfor har vi udviklet en app, der kan bruges til at brygge kaffe. Der er guides til de fleste typer af kaffebrygning.

Prøv selv… Hent app’en på AppStore.

Besøg
hipsterbrew.com
– og se mere.

08 / 10

Vi gir en kop Hipster Brew... Du siger bare til, ikk?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top