Unik webshop udviklet til dansk butikskoncept.

Harresø er en butik med fokus på det unikke design, stil og tone. Dette går igen i butikken, i varesammensætningen og det skal naturligvis gå igen i deres webshop. Samtidig skal det være nemt at arbejde med i hverdagen.

Vi har designet et unikt og enkelt design, der passer ind i Harresø’s koncept. Shoppen er bygget på Shopify-platformen med integrationer til billeder, kassesystem og lager. Samtidig sikrer Shopify høj driftssikkerhed, backup og løbende opdateringer så drengene ikke skal tænke på det i dagligdagen.

Typografi Droid serif, Bold

We proudly present and welcome you to the universe and concept store of HARRESØ. HARRESØ is a culturally empowered, creatively driven concept store located in the heart of downtown Kolding.

Typografi Droid serif, Regular

We proudly present and welcome you to the universe and concept store of HARRESØ. HARRESØ is a culturally empowered, creatively driven concept store located in the heart of downtown Kolding.

Flere integrationer mindre administration.

For at lette arbejdet i hverdagen er webshoppen integreret med forretningens kassesystem, EasyPos. Det betyder at beskrivelser og priser kun skal indtastes en gang og giver samtidig løbende lagerstyring. Ordre havner på kassesystemet i butikken og kan håndteres derfra, hvor også fragtlabels automatisk printes ud.

Harresø får taget professionelle billeder af alle varer, som uploades til en server og automatisk hentes ind i Shopify. En integration vi har udviklet

Produkter med nedtælling til release dato.

Produkter der kun sælges i fysisk butik.

And the winner is...

Harresoe.com modtog en Site Of The Day Award 10 januar 2019.

Besøg
harresoe.com
– og se mere.

06 / 10

Har du også nogle fede varer, der kræver en unik webshop?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top