Feriehuse på vestkysten er seriøs business

Esmark, der står for udlejningen af feriehuse langs den jyske vestkyst, er et godt eksempel på, hvad digitale forretningskoncepter kan drives til, hvis de kombineres med mennesker, der vil mennesker.

Kompleks søgealgoritme

Gennem flere års samarbejde med Esmark har vi løbende udviklet og forbedret den søgealgoritme, der danner grundlag for den liste af feriehuse, der præsenteres til mere end 30.000 brugere om ugen med mere end 300.000 sidevisninger.

“Mindthemedia er en seriøs og effektiv medspiller i udviklingen af vores hjemmeside med en særlig evne til at generere løsninger, der imødekommer vores ønsker. De er hurtige til at implementere ændringer og løse udfordringer, som opstår under udviklingsprocessen. Hele Teamet er imødekommende og kan nemt sætte sig ind i vores tanker, og vi har altid en god dialog omkring opgaverne.”
Oliver Schell, Esmark

Fart og struktur er vejen

Hos Mindthemedia har vi udviklet basen i Esmarks forretning, nemlig deres website, der ikke bare er et helt almindeligt website. Flere integrationer spiller ind i den oplevelse, der dagligt serveres til godt 8.500 brugere på under 100 millisekunder. Eller på jysk; det går pænt hurtigt.

Og selvfølgelig er trafikken fordelt på flere forskellige platforme, så vi også ser det andre steder. Derfor er Esmark selvfølgelig responsivt, for at optimere den gode brugeroplevelse.

We love people

Hos Esmark elsker de mennesker og det slår igennem på alt de rører ved. Hvad enten det er online eller i virkeligheden gør Esmark det de gør, fordi de elsker mennesker.

Hos Mindthemedia elsker vi også mennesker, men vi er også ret vilde med systemer. Det har været en væsentlig opgave i samarbejdet, da vi får mange af systemerne bag sommerhusdriften til at tale sammen.

Når man skal leje 1.450 sommerhuse ud er det ikke nok med en bunke postits og en kalender. Esmark har valgt forskellige udbyderes løsninger og Mindthemedia har fået dem til at tale sammen på hjemmesiden.

Man skal også holde tungen lige i munden, når man skal sende nyhedsbreve til +60.000 modtagere. Til det brug har vi udviklet en integration til MailChimp hvor Esmark kan styre de forskellige mails til kunder og potentielle kunder, hvad enten de sendes på baggrund af en bookning eller de informationer, de har om de enkelte brugere.

Det handler om fart men også om at finde de relevante informationer når der hentes data på feriehuse, bookinger, kalender og kampagner for de enkelte huse.

Besøg
esmark.dk
– og se mere.

10 / 10

Skal vi hjælpe dig med at integrere og strukturere data?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top