Award vindende lækkert og friskt webdesign til CUBA Vodka

Spritfabrikken Danmark, der står bag CUBA brandet, kom til Mindthemedia i foråret 2017 med ønsket om et nyt website. Vi var selvfølgelig begejstrede for den spændende opgave og gik i gang med de indledende undersøgelser.

Hos Mindthemedia har vi lavet et nyt digitalt univers til CUBA Vodka

Vi havde mange elementer, ideer og tanker i spil, alt var åbent. Stille og roligt fik vi et koncept på plads, hvor vi arbejder med en splitskærm, der deler websitet i to. En venstre og en højre side henholdsvis til deres produkter og til alt det andet. Websitet blev d. 12 maj belønnet med en Site of the day, hos CSSWINNER og er tidligere blevet tildelt en Honorable mention hos Awwwards.

Lav dit eget drinkskort med CUBA

Skal du holde fest, har vi gjort det en anelse nemmere at køre den gode barstil. Vi har til CUBA udviklet en drinkskort-funktion, hvor du kan sammensætte et drinkskort udfra de mange drinks og cocktails, der er i drinksdatabasen.

Behind the scenes

Mindthemedia har sat farver og fart på CUBA Vodka

De fleste forbinder nok CUBA Vodka med smagen af isene Filur og Champagnebrus. Sommer, fest og farver hænger uløseligt sammen med produkterne fra CUBA Vodka.

Det var essensen vi ville tage med og samtidig give brugerne en god oplevelse på tværs af forskellige skærme.

Det hele startede med CUBA Caramel i 1998 men siden er CUBA Apricot, CUBA Blueberry, CUBA Cool Mint, CUBA Lime & Lemon, CUBA Orange, CUBA Passion, CUBA Pineapple, CUBA Pure Vodka, CUBA Watermelon og CUBA Strawberry kommet til. På den nye hjemmeside præsenteres de enkelte produkter og brugerne kan finde inspiration til cocktails.

Med baggrund i produkterne har Mindthemedia stået for hele processen fra start til launch. Vi har udviklet den visuelle linje og udviklet designet til de forskelige skærmtyper.

Det hele er lavet i WordPress med en backend, hvor CUBA nemt kan tilføje blogs eller nye opskrifter.

I øvrigt hedder cocktailen ikke champagnebrus for der er jo ikke champagne i. Den hedder i stedet Champusbrus og du kan lære at lave den på den nye side.

Kig med, men husk please enjoy responsibly!

Besøg
cubavodka.com
– og se mere.

07 / 10

Er du tørstig efter et godt samarbejde?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top