Aalborg Portland fik nyt design og et solidt website

Aalborg portland ønskede et nyt website og indledte derfor dialog med os. Med udgangspunkt i ønsker, krav og gennemgang af data fra det tidligere website, har vi været igennem en designprocess med det formål at understøtte og opdatere den visuelle profil, Aalborg Portland har på det digitale medie.

Resultatet er eksekveret i et website og en webaplikation til brug for beregning af cement i gør-det-selv projekter, såvel som kompelekse beregninger for fagfolk.

Webdesign

Det nye webdesign er markant, men samtidig i tråd med mange af de allerede eksisterende materialer, som Aalborg Portland anvender. Det har helt fra starten været et bevidst valg, da det giver mulighed for en blid overgang til det nye design.

Design af illustrationer til cementberegneren

Det kan være ret kompliceret at udregne cementforbrug og blandingsforhold til forskellige byggeprojekter. Skal du lave et bord til indendørs brug eller er det noget, der skal stå ude? Forhold og styrkeklasser er forskellige og har indvirkning på regnestykket.

Webapplikation til beregning af cement

Hvordan laver vi det let forståeligt også for ikke-fagfolk? Det var udfordringen og den greb vi.

Løsningen er en hurtig beregner der guider brugeren igennem 1 – 5 steps, med mulighed for en visuel forklaring af de forskellige typer af opgaver, der kan vælges.

Jeg kontaktede Mindthemedia, fordi jeg var på udkig efter en god leverandør til en ny hjemmeside. Vi har samarbejdet siden sommeren 2018 om både hjemmeside og udvikling af en ny mængdeberegner. Mindthemedia har taget udgangspunkt i vores behov og bygget et univers, der passer helt specifikt til os. De leverer ikke kun teknik gemt i en kode, men også værdifuld sparring, lækkert design og den nyeste viden inden for web.

Sandra Schnoor, Aalborg Portland A/S

Besøg
aalborgportland.dk
– og se mere.

04 / 10

Skal vi sammen bygge et solidt website til dig også?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top