Shopplo handler om at lukke kløften mellem forbrugere og butikker

Dagens moderne forbrugere er kreative og kompetente individualister der færdes ubesværet og med største selvfølgelighed på de sociale medier. Internettet er blevet en integreret del af danskernes hverdag og den teknologiske udvikling kan siges at have revolutioneret forbrugernes adfærd.

Forbrugeren er langt foran butikkerne, i relation til den forbrugsteknologisk udvikling, idet de allerede nu færdes ubesværet på tværs af flere kanaler og forventer det samme produktudvalg, samme serviceniveau og samme pris på alle kanaler- kort sagt søger nutidens forbrugere den unikke, meningsfyldte og helstøbte købsoplevelse hvor offline og online shopping smelter sammen. Hvis fremtidens detailhandel skal kunne imødekomme dette krav og samtidig forbedre mulighederne for egen overlevelse, er de nødt til at re-tænke deres forretningsmodel.

Shopplo er er rigtig godt bud på en ny forretningsmodel, der tilgodeser både forbrugere, butikker og brands på en og samme platform. Shopplo er et ud-af-boksen crosschannel/omnichannel setup der kan implementeres i en fysisk butik, og vil give denne samme muligheder som vi kender det fra online verdenen, hvor en shop, kan fortælle dig hvad du klikkede på sidst du var her, hvad dine venner har købt og lign.

Vi er med i udviklingen af Shopplo.

Se et scenarie fra Shopplo her:

 

Hvad gør vi herfra? Op til top