Døden slår ikke kløerne i populær tøjbutik i Kolding midtby

Koldings gågader har de seneste år være hårdt ramt af butiksdød og kunder, der søger hen til storcentret. Det gælder dog ikke for børnetøjsbutikken Triple M, som til dels takket været sin nye webshop udvider og flytter i nye lokaler til glæde for midtbyens kunder.

En butik med digital fart på

Triple M åbnede på Østergade i oktober 2016 med konceptet modetøj, sko og accessories til piger og drenge på 8-16 år. Siden da er det gået stærkt, ikke mindst da butikken lancerede sin webshop i oktober 2018 i samarbejde med os.

Webshoppen er designet helt i tråd med målgruppen og er opbygget på den super brugervenlige Shopify-platform og kan selvfølgelig integreres med bl.a. Instagram. Shopify er en rigtig god platform til mindre og mellemstore shops, da den er rigtig nem at administrere og ikke mindst økonomisk overskuelig at komme i gang med.

Du kan læse mere om Triple M-casen her.

Læs artiklen med Triple M fra Ugeavisen her.

Digitalt design – fremtidens rullende tog

En webshop med et unikt design, der understøtter butikkens koncept og målgruppe, har større chancer for at opnå succes og vækste. Det er vores kunde Triple M et godt eksempel på.

Det handler om at have flere kanaler at kommunikere på. Nyhedsbreve, Facebook eller Instagram er alle gode muligheder for at skabe opmærksomhed og er alle nemme at integrere med.

Derfor skal I ikke være bange for at udvide jeres fysiske butik med en digital afdeling. Specielt med os som samarbejdspartner kommer i godt fra start. Vi har mange års erfaring med opbygning af brugervenlige designs, der altid har brugeren i fokus, og dette integrerer vi med jeres koncept på bedst mulig måde.

Fremtiden er som et digitalt tog, der kommer rullende i fuld fart. Derfor er det bare med at springe på vognen i tide.

Start din egen webshop… se her.

Læs mere om Shopify her

Skal du med på det digitale tog? Så er det nu

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top