Projektforløb fra A-Z

Ikke mange projekter er ens, men processen omkring mange projekter er genkendelig. Det er vigtigt at få afdækket ordentligt i startfasen og stillet alle spørgsmålene - også dem man måske tror er dumme!

Preparation Prevents Piss Poor Performance

Djævlen ligger i detaljen, er måske en floskel, men det også sandt. Derfor går vi grundigt til værks, når vi går i gang med et nyt projekt. Man skal huske på de 5 P’er.

Så selvom ikke alle projekter er ens, vil processen meget ofte kunne se sådan ud, når vi udvikler sammen med vore kunder:

A

Første møde

Vi mødes og taler ideer og drømme. Vi kigger på målgrupper og platforme. Det er vigtigt at vi er ærlige omkring ambitionsniveau - også økonomisk - så vi nemmere kan ramme hinanden.

B

Første tanker og ideer

Efter vores første møde sætter vi en kreativ proces i gang, hvor vi internt taler forskellige ideer og løsninger igennem. Både højtflyvende og jordnære perspektiver bliver vendt og drejet i denne omgang.

C

Projektplan og budget

Det er nu vi inddrager jer igen for at tale vores ideer og tanker igennem. Hvilken platform skal projektet udvikles på? Er der sammenhæng mellem budget og ideer? Kan vi nå det inden for tidsplanen? Er I med på ideen?

D

Undersøgelse og research

Når vi er enige går vi dybere og graver efter evidens så vores ide kan blive til et koncept. Ved tæt samarbejde og med udgangspunkt i jeres målgruppe sikrer vi at vi har et ordentligt grundlag for den forestående designproces og udvikling.

E

Designproces

Med masser af data går vi ind i designprocessen hvor ide, koncept og den visuelle del bliver smeltet sammen. Her arbejder vi ofte med en wireframe, der illustrerer flowet og indholdet i projektet. Vi er i denne proces meget opmærksomme på elementer som navigation, interaktion og det visuelle ligesom vi også inddrager jeres designmanual eller specifikke ønsker til farver og udseende. Læs mere om godt design.

F

Udvikling

Efter godkendelse af design starter udviklingsprocessen. Med udgangspunkt i projektbeskrivelsen, wireframe og designet bygger vi projektet fra bunden. Brugerfladen eller frontend udvikles som vist i designet og de forskellige elementer sættes op. Ofte udvikler vi også administrationsdelen eller backend, så den passer til projektet og det er nemt for jer at administrere.

G-X

Specielle cases

Selvfølgelig kan alle projekter ikke skrues ned gennem den samme tragt og derfor har vi brug for nogle individuelle steps i forløbet, der er 100% afhængige af det individuelle projekt.

Brugertests? UX A/B Testing? Kvalitativ research? Studieture?

Y

Eksekvering

Vi går i luften med websitet, kommer appen i appStore, udsender pressemeddelelser, lancerer Facebook annoncerne eller underviser medarbejderne i det nye system. Uanset hvad jeres projekt er endt ud i, er det nu den endelige prøve skal stå.

Z

Opfølgning og måling

Når projektet har været i brug i en periode følger vi op på vore fælles målsætninger. De aftalte parametre tjekkes og der udarbejdes rapporter, der giver et godt overblik over mulige nye indsatsområder.

Skal vi komme i gang med A for dit projekt?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top