Afhentning i butik

Kan man hente varer fra webshoppen i din butik? Det lyder måske helt gak gak, men det kan være en god ide!

Hvorfor skulle man da tilbyde afhentning i butik, sidder du måske og tænker. For handel på internettet giver jo muligheden for at ordne det hele i hjemmet og få levering til sin adresse. Men flere og flere vælger at få leveret andre steder end derhjemme. Det viser den årlige E-handelsanalyse fra FDIH.

Internettet handler ikke kun om at handle derhjemme og så få leveret samme sted. Et stigende antal forbrugere ønsker bare drage nytte af de andre fordele det giver, at handle på nettet. For eksempel at de kan handle når de passer dem når børnene er puttet eller mens TV’et kører. At de nemt kan overskue udvalget hos flere butikker. Eller at de kan sikre sig en vare, hvis der nu ikke er så mange tilbage i din butik, og derved undgår at gå forgæves.

Det kan være for at undgå portoen, men levering i hjemmet er heller ikke så fleksibelt, da det kræver, at man skal være hjemme på et bestemt tidspunkt. Levering på arbejdspladser er flere arbejdspladser trætte af og skal man afhente hos transportøren, skal man alligevel ud at køre.

Derfor vælger flere at få varen leveret til afhentning i butik, hvis de alligevel bor i nærheden.

Øget omsætning

Har du en fysisk butik og en webshop, kan det være en rigtig god ide at tilføje “Afhentning i butik” som en mulighed. For så får du kunden ind i butikken. Hos Matas vurderer de, at det fører til øget omsætning. Det er nemlig hver tredje, som henter en onlineordre i butikken, der også køber noget i butikken samtidig.

Det er formentlig også derfor flere og flere netbutikker etablerer fysiske butikker og showrooms.

Skal du være bedre på nettet eller skal du i gang?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe resultater for dig.

Ring og sig hej til os

70 555 650

Skriv en hilsen, vi lover at svare

Hvad gør vi herfra? Op til top